Benadruk jouw natuurlijke kenmerken

Behandeling met fillers in Haarlem

Wil jij de jeugdige vorm van je gezicht herstellen en overweeg je daarvoor een behandeling met fillers in Haarlem? Dan helpen wij je graag verder. Onze cosmetisch arts Arda Arduç is gespecialiseerd in het leveren van professionele en veilige oplossingen om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken. Zo kunnen fillers bijvoorbeeld gebruikt worden om volume terug te brengen in je gezicht, het opvullen van lippen of het verstrakken van de kin- en kaaklijn. Voor deze behandelingen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van fillers van Juvéderm.

Plan een vrijblijvend consult om jouw wensen te bespreken en antwoord te krijgen op al je vragen. Bij KRIS in Haarlem staat onze cosmetische arts klaar om je te informeren over de mogelijkheden van fillers en een behandelplan op maat te maken. Zet de eerste stap naar een vollere en jongere uitstraling dankzij fillers in Haarlem!

 

Botox en Fillers bij KRIS. in Haarlem I huidverbeteringssalon

Maak kennis met Cosmetisch arts Arda

Nadat drs. Arda Arduç in 2018 zijn studies biomedische wetenschappen en geneeskunde succesvol afrondde, is hij gestart als basisarts. Vervolgens volgde hij bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandeling (NIMEB) een aanvullende opleiding tot Botox- en injectables arts om zich verder te ontwikkelen in de wereld van de esthetiek.

Mijn merken I Juvéderm

Juvéderm

Juvéderm facial fillers is de nummer één hyaluronzuur filler van de wereld. Ze maken gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.

Botox & injectables

Wat zijn fillers?

Fillers, ook bekend als dermale fillers, zijn injecteerbare gels die worden gebruikt om het gezicht te herstellen en/of volume toe te voegen. Naarmate we ouder worden, verandert de structuur van ons gezicht, waardoor we er vermoeider, bozer of ouder uit kunnen zien dan we ons voelen. Fillers kunnen helpen om deze veranderingen tegen te gaan. Ze kunnen worden gebruikt om lift en contour te geven, symmetrie te creëren, lijnen of diepe plooien op te vullen, of om bepaalde kenmerken in het gezicht, zoals de lippen, te accentueren.

Bij KRIS. in Haarlem bieden we verschillende soorten fillers aan die specifiek ontwikkeld zijn voor verschillende behoeften en doeleinden. Onze ervaren specialist zal samen met je bepalen welke filler het meest geschikt is om jouw gewenste resultaten te bereiken. Plan vandaag nog een gratis intakegesprek in bij KRIS. in Haarlem om meer te weten te komen over onze fillerbehandelingen en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw natuurlijke schoonheid te versterken.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Een botox-behandeling en een filler-behandeling in Haarlem zijn beide cosmetische procedures die gericht zijn op het verminderen van tekenen van veroudering. Maar ze werken op verschillende manieren. Botulinumtoxine wordt geïnjecteerd in spieren om ze tijdelijk te verlammen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. Fillers, daarentegen zijn gemaakt van verschillende materialen en worden geïnjecteerd onder de huid om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en contouren te verbeteren. Waar Botox zich voornamelijk richt op het verminderen van dynamische rimpels, is een filler-behandeling meer gericht op het herstellen van verloren volume, het verminderen van statische rimpels en het accentueren van het gezicht. 

Kom langs in Haarlem voor een vrijblijvend consult. Samen met cosmetisch arts Arda kom je erachter wat voor jou de beste behandeling is. 

Botox en filler behandelingen haarlem

Filler behandelingen Haarlem

Veel voorkomende filler behandelingen zijn:

  • Volume toevoegen in de lippen
  • Rimpelvermindering
  • Volumeherstel in de wangen
  • Neuscorrectie
  • Accentueren van gezichtscontouren

Intake Botox en Fillers in de huidkliniek Haarlem

Plan een vrijblijvende intake

Cosmetische Arts Arda beantwoordt graag al jouw vragen en adviseert je over een behandeling met Botox of fillers. Je kunt een gratis intake inplannen via de afsprakenmodule. 

Veelgestelde vragen over Fillers 

Wat zijn hyaluronzuur fillers?

Hyaluronzuur is een natuurlijk suiker die aangemaakt wordt door het menselijk lichaam. Het heeft de eigenschap om vocht in onze huid aan te trekken door het binden van watermoleculen en komt voor in onze huid, het bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Hyaluronzuur zorgt voor de soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af, wat leidt tot volumeverlies en verminderde elasticiteit.  Dit kan resulteren in de vorming van rimpels. Door het aanvullen van het hyaluronzuur krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug, waardoor de rimpels vervagen. Hyaluronzuur fillers kunnen in de huid geïnjecteerd worden om zo de tekenen van veroudering tegen te gaan en de kwaliteit van de huid te verbeteren. Ook worden ze gebruikt om volume te creëren, volume te herstellen of voor het aanbrengen van subtiele verfraaiingen.

Welke soorten fillers worden er gebruikt in Haarlem?

Bij Kris Skin Improvement in Haarlem maken we gebruik van hoogwaardige Juvéderm fillers. Juvéderm is een tijdelijke rimpelvuller op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in de huid voorkomt. Het heeft een direct zichtbaar effect en de resultaten kunnen tot 9 tot 24 maanden aanhouden. Wat Juvéderm uniek maakt, is de VYCROSS™-technologie die zorgt voor een hoge weefselintegratie in de huid. Dit resulteert in natuurlijk uitziende resultaten, zelfs bij het maken van gezichtsuitdrukkingen zoals lachen, fronsen of een boze blik. Dankzij de unieke VYCROSS™-technologie biedt Juvéderm een mooie, gladde en consistente filler.

Voor welke filler behandelingen kun je terecht bij KRIS in Haarlem?

Bij KRIS. doen we naast algemene huidverjonging (rimpels en fronzen) de volgende filler behandelingen:

  • Neus-lippenplooi
  • Marionetlijnen
  • Juvederm kin en kaaklijn
  • Juvederm vollere lippen

Is het gebruik van fillers veilig?

Onze cosmetisch arts gebruikt alleen goedgekeurde producten van de kwalitatief hoogwaardige producten van Juvéderm. Juvéderm fillers worden wereldwijd gebruikt voor cosmetische doeleinden en is gebaseerd op de stof hyaluronzuur. Ook hebben de fillers een uitgebreid veiligheidsprofiel. Dit wil zeggen dat er een grondige veiligheidsbeoordeling is ondergaan en dat het product veilig wordt beschouwd voor gebruik in cosmetische behandelingen. Vanuit ons worden er strikte veiligheidsprotocollen gevolgd om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt. Voor elke fillers behandeling zal er altijd eerst een vrijblijvend consult in Haarlem plaatsvinden om een behandelplan op maat te maken.

Wat is een profhilo behandeling?

Bij een profhilo behandeling wordt er hyaluronzuur ingespoten om de huid elastisch en gehydrateert te houden. Deze natuurlijke stof stimuleert namelijk de aanmaak van elastine en collageen in de huid, twee essentiële componenten die na verloop van tijd afnemen en bijdragen aan huidveroudering. Met Profhilo wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te herstellen, waardoor deze elastischer en steviger wordt. Direct na de behandeling zult je al merken dat je huid beter gehydrateerd aanvoelt. Bij KRIS in Haarlem bieden we de Profhilo behandeling aan om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren. 

Wat zijn MD-codes bij filler behandelingen?

We behandelen met behulp van MD-codes, die het gelaat verdeelt in topografische zones. Door de fillers op specifieke plekken te injecteren, kan je de ‘veranderde constructie’ weer herstellen.

Hoe lang heb ik plezier van mijn filler behandeling?

We maken gebruik van de hoogwaardige producten van Juvéderm. De effecten van JUVÉDERM® VYCROSS® kunnen tot 24 maanden aanhouden, afhankelijk van de behandeling.

Hoe snel kan ik mijn dagelijkse routines weer oppakken?

Na de behandeling kun je zwelling of roodheid ervaren. De meeste mensen kunnen afhankelijk van de behandeling hun normale routine hervatten op de dag dat ze worden behandeld.

Wat kost een fillerbehandeling in Haarlem?

De kosten van een fillerbehandeling kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type filler en de specifieke behoeften van de patiënt. Bekijk onze tarieven hier. Het is belangrijk op te merken dat elke cliënt uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom nodigen we je graag vrijblijvend uit voor een gratis consult, waarin we jouw specifieke wensen kunnen bespreken en een behandelplan op maat kunnen maken. Tijdens dit consult zullen we ook de kosten van de behandeling bespreken, zodat je volledig geïnformeerd bent.

Waarom een fillerbehandeling in Haarlem?

Ontdek de voordelen van fillers in Haarlem bij KRIS Skin Improvement! Wij gebruiken de hoogwaardige fillers van Juvéderm, bekend om hun no trace face-effect, waardoor je natuurlijke uitstraling behouden blijft. Als natuurlijke verouderingsverschijnselen je een vermoeide of verdrietige uitstraling geven, terwijl je je van binnen geweldig voelt, kunnen onze fillers de perfecte oplossing zijn. Zo kun je er weer zo goed uit zien, als jij je voelt! Tijdens een consult voor fillers in onze Haarlemse kliniek beantwoorden wij graag al jouw vragen. 

Plan een vrijblijvend consult

Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Onze cosmetisch arts staat klaar om je wensen te bespreken, vragen te beantwoorden en een behandelplan op maat te maken.

Wil je meer informatie over een filler behandeling in Haarlem? Stuur dan een berichtje via Whatsapp. We helpen je graag verder.