huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem

Als huidspecialist ben ik bekend met de nodige huidproblemen waar je soms knap onzeker van kan worden. Afhankelijk van de ernst van jouw huidprobleem ga ik je behandelen. 

Huidproblemen behandelen in hartje Haarlem

De volgende aspecten vormen de zogeheten "probleemhuid":

  • roodheid in het gezicht;
  • puistjes en acné;
  • hyperpigmentatie;
  • gevoelige en rode huid;
  • schrale huid;
  • droge en schilverige huid.
Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Mild treatment

45 minuten —De Mild Treatment is een behandeling voor mensen met een zeer gevoelige huid of met een verstoorde huidbarrière (denk aan acné of rosacea). Deze huid willen we vooral kalmeren en herstellen en is nog te gevoelig om met actieve werkstoffen te behandelen. Bij de Mild Treatment gebruikt het team van KRIS. veelal producten van Dr.K.

Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw bij KRIS. dan doen we in altijd een uitgebreide huidscan van tevoren. Tijdens deze intake bepalen we door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandelingmethode die het meest geschikt is voor jouw huid. Deze huidscan is gratis te boeken via de site.

Last van een zogenoemde probleemhuid?

Probleemhuid behandelen in Haarlem

In de meeste gevallen kan ik je goed helpen met jouw huidprobleem. Deze kan ik drastisch verminderen of zefs wegnemen. 
Zo heb ik verschillende huidbehandelingen die ieder gericht zijn op een ander huidprobleem. Denk aan een speciale acné behandeling, een peeling om pigmentatie te verminderen of een facial om een droge/vochtarme huid te hydrateren. 

Natuurlijke producten

De merken en producten die ik gebruik zijn allen op natuurlijke en wetenschappelijke basis en hebben ieder hun specialisatie in de behandeling van een huidprobleem.
Veel mensen hebben last van een gevoelige huid die sterk reageert op aggressieve cosmetica en huidverzorging. Bijvoorbeeld huidverzorging met alcohol. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zijn de producten en behandelingen ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. 

Acné huid behandelen

Acné is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij de mens en kan je knap onzeker maken. Lees hier meer over het behandelen van acné bij KRIS. 

Laat je probleemhuid behandelen

Vaak is het je onbekend waar je huid behoefte en tekorten aan heeft. Plan een gratis intake en huidscan bij mij in de salon. Met de OBSERV 520X breng ik met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities al jouw huidkenmerken haarscherp in kaart. Zo zie ik precies welke huidbehandeling het best aansluit bij de behoeftes van jouw huid. Je zult verstelt staan van het resultaat dat ik behaal bij jouw huid. 


huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem