SkinPen microneedling Huidverbetering

Met SkinPen microneedling maken we bij KRIS. kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine steriele naaldjes, die vibrerend op de huid terecht komen.

Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Dit resulteert in een verbeterde huidstructuur, huidversteviging en vermindering van littekens en fijne lijntjes.

Boek je afspraak online of neem contact op met het team van KRIS. voor meer informatie of advies.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, SkinPen

Skinpen gelaat + hals

45 minuten — De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. Met de SkinPen behaalt het team van KRIS. indrukwekkende behandelresultaten in korte tijd. Zeer effectief om de huid te verbeteren. Deze behandeling geeft het beste resultaat in kuurvorm. 

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, SkinPen

Skinpen decolleté

30 minuten — De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. Met de SkinPen behaalt het team van KRIS. indrukwekkende behandelresultaten in korte tijd. Zeer effectief om de huid te verbeteren. Deze behandeling geeft het beste resultaat in kuurvorm.