Over mij

Ik ben Kristi Riemens, 33 jaar oud en de eigenaresse van de salon. Al ruim twaalf jaar heb ik ervaring in de beautybranche. Gefascineerd door ons grootste orgaan, de huid, geniet ik ervan om mijn kennis en kunde in te zetten voor mensen die net als ik graag fris en stralend voor de dag komen. De laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied volg ik op de voet en door mij continu te blijven ontwikkelen met het volgen van opleidingen en cursussen, weet ik de laatste technieken en producten op de juiste manier toe te passen om jou te helpen aan een frisse en verzorgde huid.  

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Wees welkom en ontdek samen met mij de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven om zijn natuurlijke schoonheid te tonen!

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, salon voor huidverbetering en huidverzorging. Salon in Haarlem, Koningstraat, kristi riemens

Mijn salon

Kom langs bij mij in de salon in Haarlem. Met meerdere behandelruimtes én een mooie lounge heb je echt even me-time. 

Een droom die werkelijkheid is geworden

Het behandelen van de huid door het verlichten of zelfs wegnemen van huidproblemen waar iemand ongemakken of onzekerheden door ervaart geeft mij veel voldoening. Met alle opgedane kennis van de huid, de honderden praktijkvoorbeelden van de klanten die ik onder handen heb genomen en mijn intrinsieke motivatie om mensen op een natuurlijke manier aan een gezonde en stralende huid te helpen, begon ik aan het verwezenlijken van mijn eigen salon. De opening van KRIS. skin improvement maakt dat deze droom werkelijkheid is geworden.