Over KRIS.

Ik ben Kristi Riemens, 35 jaar oud en de eigenaresse van de salon. Al ruim 14 jaar heb ik ervaring in de beautybranche. Gefascineerd door ons grootste orgaan, de huid, geniet ik ervan om mijn kennis en kunde in te zetten voor mensen die net als ik graag fris en stralend voor de dag komen. De laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied volg ik op de voet en door mij continu te blijven ontwikkelen met het volgen van opleidingen en cursussen, weet ik de laatste technieken en producten op de juiste manier toe te passen om jou te helpen aan een frisse en verzorgde huid.  

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Wees welkom en ontdek samen met mij de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven om zijn natuurlijke schoonheid te tonen!

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, salon voor huidverbetering en huidverzorging. Salon in Haarlem, Koningstraat, kristi riemens

Mijn salon

Kom langs bij mij in de salon in Haarlem. Met meerdere behandelruimtes én een mooie lounge heb je echt even me-time. 

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. Jacky

Huidspecialiste Jacky

Jacky werkt als huidspecialiste in de salon. Met haar ruime ervaring in het vak, dezelfde passie en haar werkwijze is zij een hele fijne toevoeging!

Botox- en injectables arts I KRIS skin improvement

Botox- en injectables (fillers) in Haarlem

Iedere laatste zaterdag van de maand door Arda
                                                                               
Nadat drs. Arda Arduç in 2018 zijn studies biomedische wetenschappen en geneeskunde succesvol afrondde, is hij gestart als basisarts. Vervolgens volgde hij bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandeling (NIMEB) een aanvullende opleiding tot Botox- en injectables arts om zich verder te ontwikkelen in de wereld van de esthetiek. In die rol voorziet hij zijn cliënten van realistische en kundige adviezen om op een zo natuurlijk ogende manier mooi en fris ouder te worden. Arda werkt uitsluitend met de kwalitatief hoogwaardige producten van Botox® en Juvederm. Nieuwsgierig geworden wat hij voor jou kan betekenen? Plan een vrijblijvend consult.

Een droom die werkelijkheid is geworden

Ik haal het beste uit de huid naar boven door deze effectief te stimuleren. “Bij het beoordelen van de skincare producten die ik gebruik kijk ik goed naar de actieve ingrediënten en of deze daadwerkelijk op de huid inwerken. Hetzelfde geldt voor de apparatuur waarmee ik werk. Door mijn cliënten alleen het beste te bieden, streef ik ernaar iedereen die bij mij in de salon komt aan een gezonde, stralende en frisse huid te helpen”.