Over KRIS.

KRIS. skin improvement is een hoogwaardige beautysalon in het historische stadshart van Haarlem. 

Samen met mijn team bied ik innovatieve huidbehandelingen aan die de huid effectief verzorgen en verbeteren. Met diverse huidproblemen weten wij goed raad. Aan de hand van jouw huidconditie passen we de behandeling(en) aan en gebruiken we skincare producten specifiek afgestemd op de behoefte van jouw huid. 

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid. Maak een afspraak in de salon en ontdek samen met mij, Jacky of Arda de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven die ze nodig.

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, salon voor huidverbetering en huidverzorging. Salon in Haarlem, Koningstraat, kristi riemens

Maak een afspraak in de salon

Kom langs bij ons in de salon in het centrum van Haarlem. Met meerdere behandelruimtes én een mooie lounge heb je echt even me-time. Het team bestaat uit hoogwaardige huidspecialisten die samen een totaalaanpak bieden.

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. Jacky

Huidspecialiste Jacky

Jacky werkt als gediplomeerd huidspecialiste in de salon. Met haar ruime ervaring in het vak, passie en haar fijne werkwijze is ze een hele fijne toevoeging aan het team van KRIS. 

Botox- en injectables arts I KRIS skin improvement

Botox- en injectables (fillers) in Haarlem

Iedere laatste zaterdag van de maand door Arda
                                                                               
Nadat drs. Arda Arduç in 2018 zijn studies biomedische wetenschappen en geneeskunde succesvol afrondde, is hij gestart als basisarts. Vervolgens volgde hij bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandeling (NIMEB) een aanvullende opleiding tot Botox- en injectables arts om zich verder te ontwikkelen in de wereld van de esthetiek. In die rol voorziet hij zijn cliënten van realistische en kundige adviezen om op een zo natuurlijk ogende manier mooi en fris ouder te worden. Arda werkt uitsluitend met de kwalitatief hoogwaardige producten van Botox® en Juvederm. Nieuwsgierig geworden wat hij voor jou kan betekenen? Plan een vrijblijvend consult.

Een stralende huid voor iedereen

Bij KRIS. skin improvement volgen we de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet. Door ons continu te blijven ontwikkelen middels het volgen van opleidingen en cursussen, weten we de laatste huidtechnieken en producten op de juiste manier toe te passen om onze cliënten te helpen aan een frisse, verzorgde en stralende huid.