Huidverzorgende facials

Bij KRIS. werken we met meerdere high-end huidverbeterende technieken en de beste merken.

Deze worden volledig afgestemd op jouw huidconditie. Elke huid en elk huidprobleem vergt een andere aanpak. Om die reden bied het team van KRIS. geen standaard behandelingen aan. Alles wordt bepaald aan de hand van de huidanalyse, jouw wensen en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Boek je afspraak online of neem contact op met het team van KRIS. voor meer informatie of advies.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Mild treatment

45 minuten —De Mild Treatment is een behandeling voor mensen met een zeer gevoelige huid of met een verstoorde huidbarrière (denk aan acné of rosacea). Deze huid willen we vooral kalmeren en herstellen en is nog te gevoelig om met actieve werkstoffen te behandelen. Bij de Mild Treatment gebruikt het team van KRIS. veelal producten van Dr.K.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Medium treatment

60 minuten — De Medium Treatment is een veel gekozen facial en is gericht op de normale tot gecombineerde huid. Bij deze huid is het belangrijk de tekorten aan te vullen en diep te reinigen, te exfoliëren en te stimuleren. Bij de Medium Treatment gebruikt het team van KRIS. voornamelijk producten van PCA skin.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Strong treatment

75 minuten — De Strong Treatment is de uitgelezen treatment om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan. Bij deze huid is het vooral belangrijk de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine te stimuleren. Het team van KRIS. richt zich tijdens deze treatment echt op anti-aging. Bij de Strong Treatment worden vooral de producten van Forlle’d ingezet.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial, men, mannen

Gentleman's treatment

60 minuten — Bij KRIS. bieden we - volledig afgestemd op de specifieke behoeften van de mannenhuid - een aparte treatment. Deze gezichtsbehandeling helpt bij huidgevoeligheid, dofheid, veroudering en het herstellen van schade veroorzaakt door het (dagelijks) scheren. Ideaal voor mannen die er graag op hun best uit willen zien. 

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial, powerboost, huidboost

Powerboost treatment

75 minuten — Hét geheim van Hollywood-sterren en vele BN'ers! Met de Bio Blue Light dieptereiniging, gepatenteerde (naaldloze) zuurstofdrukinjectie, OXYTone bindweefselmassage met Bio Blue Light en Bio Red Light, Zuurstofspray, OXYCryo en OXYDiamond Peeling gebruiken we de meest vooraanstaande huidtechnieken om jouw huid er op zijn best uit te laten zien, een echte powerboost voor jouw feest, bruiloft of mediaoptreden. Deze behandeling bieden we bij KRIS. ook in kuurvorm.

KRIS. Signature | huidbehandelingen Haarlem | Facial Haarlem

KRIS. signature+

85 minuten — De treatment waar elke huid van opknapt! Door gebruik te maken van de best opneembare vorm van vitamine C, L-ascorbinezuur, krijgt de huid een vitamine C boost. Dit in combinatie met een bindweefselmassage welke de doorbloeding en je fibroblasten stimuleert. Deze geven onmiddellijk een gladstrijkend effect, hydrateren de huid diep, verbeterteren de elasticiteit aanzienlijk en verminderen de fijne lijntjes. En natuurlijk niet te vergeten de 95% pure zuurstof behandeling. Met als resultaat een strakkere, vollere en stralende huid! Ook zullen poriën verfijnen, lijntjes verzachten én het werkt zowel genezend als kalmerend.

Huidverbeterende facials | Pregnancy Glow Treatment | Huidkliniek Haarlem

Pregnancy Glow Treatment

Tijdens de zwangerschap gebeurt er een heleboel in de hormoonhuishouding. Dit kan de gezondheid van de huid uit evenwicht brengen. Speciaal voor alle mommies to be biedt KRIS. daarom de Pregnancy Glow Treatment aan.

Bij een Prengancy Glow Treatment passen wij onze productkeuze aan op de behoeften van de huid van de aanstaande moeder en ligt de focus op het voeden en hydrateren van de gezichtshuid en het decolleté.