Huidverzorgende facials

Bij KRIS. skin improvement werk ik met meerdere high-end huidverbeterende technieken en merken. Deze worden volledig afgestemd op jouw huidconditie. Elke huid en elk huidprobleem vergt een andere aanpak. Om die reden bied ik geen standaard behandelingen aan. Alles wordt bepaald aan de hand van de huidanalyse, jouw wensen en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Mild treatment

45 minuten — Bij KRIS. skin improvement werk ik met meerdere high-end huidverbeterende technieken en merken. Deze worden volledig afgestemd op jouw huidconditie. Elke huid en elk huidprobleem vergt een andere aanpak. Om die reden bied ik geen standaard behandelingen aan. Alles wordt bepaald aan de hand van de huidanalyse, jouw wensen en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Medium treatment

60 minuten — Bij KRIS. skin improvement werk ik met meerdere high-end huidverbeterende technieken en merken. Deze worden volledig afgestemd op jouw huidconditie. Elke huid en elk huidprobleem vergt een andere aanpak. Om die reden bied ik geen standaard behandelingen aan. Alles wordt bepaald aan de hand van de huidanalyse, jouw wensen en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial

Strong treatment

75 minuten — Bij KRIS. skin improvement werk ik met meerdere high-end huidverbeterende technieken en merken. Deze worden volledig afgestemd op jouw huidconditie. Elke huid en elk huidprobleem vergt een andere aanpak. Om die reden bied ik geen standaard behandelingen aan. Alles wordt bepaald aan de hand van de huidanalyse, jouw wensen en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial, men, mannen

Gentleman's treatment

60 minuten — Afgestemd op de specifieke behoeften van de mannenhuid. Deze gezichtsbehandeling helpt bij huidgevoeligheid, dofheid, veroudering en het herstellen van schade veroorzaakt door het (dagelijks) scheren. Ideaal voor de man die er graag op zijn best uit willen zien.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, facial, powerboost, huidboost

Powerboost treatment

75 minuten — Hét geheim van Hollywood-sterren en vele BN'ers! Met de Bio Blue Light dieptereiniging, gepatenteerde (naaldloze) zuurstofdrukinjectie, OXYTone bindweefselmassage met Bio Blue Light en Bio Red Light, Zuurstofspray, OXYCryo en OXYDiamond Peeling gebruik ik de meest vooraanstaande huidtechnieken om jouw huid er op zijn best uit te laten zien, een echt powerboost voor jouw feest, bruiloft of mediaoptreden. Deze behandeling kan ook in kuurvorm.