Huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, huidkliniek Haarlem


Gevestigd op de Koningstraat in Haarlem heb ik, Kristi Riemens, onlangs mijn eigen kliniek voor huidverbetering geopend. Ik zet door middel van diverse huidbehandelingen in op natuurlijke huidverbetering en huidverzorging

Huidverbetering zonder chirurgische ingreep

Ouder worden we allemaal, maar we kunnen het verouderingsproces van de huid wel vertragen en optimaliseren. Dit alles op natuurlijke wijze en zonder chirugische ingreep. Zo behandel ik als huidspecialist een verslapte huid bijvoorbeeld met de Hifu techniek en zorg ik met bindweefselmassages voor een goede doorbloeding en een snellere celvernieuwing. Je zal op een natuurlijke manier verschil gaan zien.

Benieuwd hoe ik jouw huid op zijn mooist kan laten zijn? Met een gratis huid + collageenscan breng ik jouw huidconditie in kaart en kies ik de juiste behandeling. 

Jouw huidverbetering kliniek in regio Haarlem

Ik ben huidspecialist van beroep en heb een enorme passie en ervaring op het gebied van het natuurlijk onderhouden van- en proactieve huidverbetering. Veel mensen denken dat er niets aan hun zogenoemde "probleemhuid" valt te doen. Maar dit is vaak niet het geval. In 90% van de gevallen kan ik deze mensen goed helpen en hun huidaandoeningen of onzekerheden verminderen en zelfs wegnemen. Ik ben een erkende salon bij de ANBOS en val met mijn behandelingen onder de wet WKKGZ. Hiermee ben je verzekerd dat mijn behandelingen altijd geheel veilig en professioneel worden uitgevoerd.

Dit betekent ook dat veel van mijn behandelingen kunnen worden vergoed door de ziektekosten verzekering. Graag weten of je hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met mij op.

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid. Maak een afspraak in de salon en ontdek samen met mij, Jacky of Arda de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven die ze nodig.

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist  Huidbehandelingen, Huidtherapeut, salon voor huidverbetering en huidverzorging. Salon in Haarlem, Koningstraat, kristi riemens

Maak een afspraak in de salon

Kom langs bij ons in de salon in het centrum van Haarlem. Met meerdere behandelruimtes én een mooie lounge heb je echt even me-time. Het team bestaat uit hoogwaardige huidspecialisten die samen een totaalaanpak bieden.

Voor effectieve huidverzorging en zichtbare huidverbetering


Huidbehandelingen in Haarlem voor ieder huidtype

Iedere huid is anders en heeft andere (aanvullende) behoeftes. Zo heeft de ene huid een tekort aan vocht en is de andere huid beschadigd door de zon. Voor iedere huidaandoening, heb ik als huidspecialist een gepaste huidbehandeling. Deze is geheel op maat afgestemd. De actieve werkstoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling, stel ik namelijk per cliënt samen. 

Bekijk hieronder mijn huidbehandelingen:

Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw bij KRIS. dan doen we in altijd een uitgebreide huidscan van tevoren. Tijdens deze intake bepalen we door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandelingmethode die het meest geschikt is voor jouw huid. Deze huidscan is gratis te boeken via de site.

Probleemhuid en huidaandoeningen behandelen door huidspecialst in Haarlem

Denk je dat je last heb van een probleemhuid? Kom bij mij langs in Haarlem en ik zal je laten zien dat ik vrijwel ieder huidprobleem drastisch kan verminderen en zelfs kan oplossen. Denk aan huidaandoeningen als rosacea, roodheid van het gezicht en acné.

Boek je huidbehandeling in Haarlem online

Een afspraak maken bij mij in de salon voor huidverbetering kan eenvouding online, telefonisch, via WhatsApp of DM. Heb je op voorhand bepaalde vragen? Ook deze kun je natuurlijk aan mij stellen, ik adviseer je graag. 

Ben je nieuw bij mij in de salon? Dan doen we altijd eerst een gratis en uitgebreide huid+collageenscan. Door middel van de OBSERV 520X breng ik met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities al jouw huidkenmerken haarscherp in kaart. Zo creëer ik voor iedereen een specifieke huidbehandeling op maat, volledig afgestemd op jou en jouw huid.

huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem