huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem

Heb je last van roodheid in je gezicht? Dat is vervelend en komt vaak voort uit een onschuldige huidaandoening. Gelukkig is roodheid in het gezicht goed te behandelen en kan ik de klachten tot wel 70% verminderen. 

Hoe ontstaat roodheid in het gezicht?

Roodheid in het gezicht ontstaat doordat oppervlakkige vaatjes in de huid verslapt raken en daardoor uitzetten. Hierdoor ontstaat de rode kleur in de huid. Hieronder een aantal oorzaken van roodheid in het gezicht. 

  • Komt dit huidprobleem ook voor in de familie? Dan is de kans op het ontwikkelen van roodheid in het gezicht groter.
  • Het hebben van de huidaandoeningen: Rosacea, Coupersoe of Spider Naevus.
  • Zon, temperatuurwisseling, stress en alcohol: het bloed gaat er sneller van stromen met als effect: roodheid in het gezicht. 
  • Is je huid gevoelig voor roodheid? Dan kan voeding en met name pittige gerechten de roodheid stimuleren. Maar ook geneesmiddelen kunnen van invloed zijn op de roodheid in het gezicht.
Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw bij KRIS. dan doen we in altijd een uitgebreide huidscan van tevoren. Tijdens deze intake bepalen we door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandelingmethode die het meest geschikt is voor jouw huid. Deze huidscan is gratis te boeken via de site.

Huidaandoeningen behandelen bij roodheid in het gezicht

Mogelijke huidaandoeningen bij roodheid in het gezicht

Bij roodheid in het gezicht, ook wel Erythema (erytheem) genoemd, kan er sprake zijn van huidaandoeingen als:

  • Rosacea (Acne Rosacea),
  • Couperose, 
  • Spider Naevus,
  • Naevus Flammeus (wijnvlek).

Rosacea behandelen Haarlem

Rosacea (Acne Rosacea) is een chronische huidaandoening die zorgt voor uitgezette bloedvaatjes, puistjes en/of bultjes. Hierdoor ontstaat er een opvallende roodheid in het gezicht. Vooral op de neus, wangen, het voorhoofd en de kin zien we deze kenmerken van rosacea vaak terug. Rosacea komt met name voor bij mensen met een licht huidtype. 

Afhankelijk van de mate van roodheid in het gezicht, kan ik rosacea goed behandelen in mijn salon met enkel professionele en geavanceerde apparatuur. In mijn huidverbetering kliniek in Haarlem behandel ik rosacea met verschillende behandelmethodes als laserbehandelingen, dieptereiniging en chemische peelings. 

Maak een afspraak voor een gratis huid + collageenscan in de salon. Door middel van de OBSERV 520X maak ik een uitgebreide huidscan en bepaal ik de juiste behandeling om de roodheid in je gezicht aanzienlijk te verminderen.  

 

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Laserbehandeling gezicht, Laser spider

Laser klein gebied

30 minuten — Zeer effectief in het behandelen van rode vaatjes, rosacea, couperose en pigment, maar ook van ouderdoms- en/of steelwratjes. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.
 

Couperose behandelen in Haarlem

Couperose is een goedaardige en veel voorkomende huidaandoening. Couperose wordt veroorzaakt door een toename van kleine bloedvaatjes. Het geeft een rode verkleuring in het gezicht waaronder de wangen en de neus, hals of decolleté. Je ziet hierbij gesprongen adertjes. Couperose komt zowel bij mannen als vrouwen vaak voor. Het is niet schadelijk, maar vanuit cosmetisch oogpunt wel ontsierend. 

Couperose behandel ik in mijn salon effectief via de Laser KTP. Deze straalt lichtbundels uit. Deze worden omgezet in energie en opgenomen in de bloedvaten. De omringende huid wordt hierbij met rust gelaten en zal dan ook niet beschadigen. 

Plan online een gratis intake in mijn huidverbetering kliniek. Ik maak een uitgebreide huidscan en bepaal zo het aantal behandelingen die je nodig hebt om af te komen van Couperose. Mijn ervaring leert dat een paar behandelingen al een heel mooi resultaat kunnen geven!

Spider naevus en naevus flammeus

Spider Naevus en naevus flammeus zijn huidaandoeningen, (vaataandoeningen) waarbij er bij spider naevus zich een centrale rode punt zich haarfijn uitstrekt in de bloedvaten. Net als een spin met zijn pootjes. Deze huidaandoening is goed te behandelen met Laser KTP. Daarnaast zijn er huidaandoeningen waarbij er meer bloedtoevoer naar een bepaalde plek gaat, dit kan zich uiten als wijnvlek of een angioom.

Een wijnvlek (naevus flammeus) is een aangeboren vaatafwijking die veel voorkomt in het gezicht maar ook op andere plekken op het lichaam kan voorkomen. De oorzaak van het ontstaan van een wijnvlek is nog onbekend. Deze huidaandoeing is te behandelen middels een uitgebreid behandelplan op maat. 

Roodheid in het gezicht behandelen in Haarlem

In mijn salon voor huidverbetering in Haarlem ben je van harte welkom als je roodheid in het gezicht graag wil behandelen. Voordat ik hiermee begin, doen we een uitgebreide intake en huidanalyse van tevoren. In 90% van de gevallen kan ik je goed helpen van de roodheid in je gezicht af te komen. Als huidspecialist werk ik alleen met de meest geavanceerde behandelapparatuur en erkende merken die effectief inzetten op huidverbetering. 


huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem