Vacature voor Huidspecialist bij KRIS.

KRIS. skin improvement in Haarlem is op zoek naar een enthousiaste allround huidspecialist! (uren in overleg)
Wil jij ervaring opdoen als huidspecialist in het leukste team van Haarlem? Dan is deze functie je wellicht op het lijf geschreven!


WAT GA JE DOEN?
In de rol van huidspecialist voer je huidverbeterende behandelingen uit en stel jij voor jouw cliënten een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op.
De behandelingen die je onder andere zult gaan uitvoeren zijn huidverbeterende treatments, SkinPen, Peelings, Mesotherapie en anti-aging behandelingen. Daarnaast is het jouw taak om de client optimaal te begeleiden en informeer je jouw klanten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket van KRIS. skin improvement.

Lees verder ⬇️

Kris.skin improvement, huidspecialist Haarlem

OVER KRIS.

KRIS. skin improvement is een ambitieuze kliniek in Haarlem waarin gewerkt wordt volgens de nieuwste bewezen technieken op het gebied van huidverbetering. Het team bestaat uit hoogwaardige huidspecialisten die samen een totaalaanpak bieden. Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid.

Kom werken bij dé salon voor huidverbetering

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT?
• Je hebt een diploma Schoonheidsspecialist op zak (voorkeur voor niveau 4 diploma);
• Jouw belangrijkste persoonskenmerken zijn sociaal, gastgericht, representatief en flexibel voor wat betreft inzetbaarheid;
• Je bent georganiseerd, ambitieus en streeft altijd naar het best mogelijke resultaat;
• Je aarzelt niet om gebruik te maken van je commerciële verkooptechnieken;
• Je bent woonachtig in Haarlem of omgeving.


WAT BIEDEN WIJ JOU
Wij bieden een mooie functie aan met doorgroeimogelijkheden in een enthousiast team. Je krijgt de kans om dagelijks met de meest innovatieve behandelingen en producten te werken en jezelf verder te ontwikkelen als huidspecialist. Daarnaast zul je regelmatig trainingen volgen.

SOLLICITEREN
Spreekt de functie van huidspecialist je aan? Mail je cv en motivatie naar: info@krisskinimprovement.com. Heb je nog vragen over KRIS. skin improvement of over de vacature, bel ons gerust op 023 212 3100.

(einde vacature)