Pigment Behandelingen

Bij KRIS. behandelen we vele types pigment met een methode op maat. Zoals zwangerschapsmasker of zonschade. Maar ook andere typen pigment zijn bij mij goed te behandelen. Kom langs in de salon in Haarlem, daar doen we een uitgebreide huidscan (gratis te boeken) om jouw pigment te bekijken. Vervolgens maken we een behandelplan op maat en geven we advies over producten voor thuisgebruik.  

Boek je afspraak online of neem contact op met het team van KRIS. voor meer informatie of advies over pigment. 

Bekijk ook onze veelgestelde vragen over pigment behandelingen.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Laserbehandeling gezicht, Pigment behandeling, zonneschade behandelen spots,

Me Line pigment behandeling spots per plek

20 minuten — Me Line is het eerste en enige merk dat gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk pigmentsoort. Met deze behandeling kunnen kleine pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken op gelaat, handen of decolleté worden aangepakt. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Laserbehandeling gezicht, Pigment behandeling, zonneschade behandelen gezicht

Me Line pigment behandeling gelaat

45 minuten — Me Line is het eerste en enige merk dat gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk pigmentsoort. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.