Botox en Injectables

KRIS is dé cosmetische kliniek voor Botox® en Fillers in Haarlem. Door middel van Botox® en fillers kan cosmetisch arts Arda hier in de salon in Haarlem de meest natuurlijk ogende resultaten bereiken. Hij werkt hierbij uitsluitend met de kwalitatief hoogwaardige producten van Botox® en Juvederm. Nieuwsgierig geworden wat hij voor jou kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend consult in. Bekijk hier meer informatie over Botox® en Fillers in Haarlem. 

Wat is het verschil tussen Botox® en Fillers?

Een botox-behandeling en een filler-behandeling in Haarlem zijn beide cosmetische procedures die gericht zijn op het verminderen van tekenen van veroudering. Maar ze werken op verschillende manieren. Botulinumtoxine wordt geïnjecteerd in spieren om ze tijdelijk te verlammen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. Fillers, daarentegen zijn gemaakt van verschillende materialen en worden geïnjecteerd onder de huid om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en contouren te verbeteren. Waar Botox® zich voornamelijk richt op het verminderen van dynamische rimpels, is een filler-behandeling meer gericht op het herstellen van verloren volume, het verminderen van statische rimpels en het accentueren van het gezicht.

Kom langs in Haarlem voor een vrijblijvend consult. Samen met cosmetisch arts Arda kom je erachter wat voor jou de beste behandeling is.

Botox en Fillers bij KRIS. in Haarlem I huidverbeteringssalon

Maak kennis met Cosmetisch arts Arda

Nadat drs. Arda Arduç in 2018 zijn studies biomedische wetenschappen en geneeskunde succesvol afrondde, is hij gestart als basisarts. Vervolgens volgde hij bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandeling (NIMEB) een aanvullende opleiding tot Botox- en injectables arts om zich verder te ontwikkelen in de wereld van de esthetiek.

Mijn merken I Juvéderm

Juvéderm

Juvéderm facial fillers is de nummer één hyaluronzuur filler van de wereld. Ze maken gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.

Mijn merken I Botox

Botox® Cosmetics

Botox® Cosmetics is exclusief door de FDA goedgekeurd om matige tot ernstige fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. Het is het meest hoogwaardige merk op het gebied van injectables en heeft een minimale downtime. 

filler en botox behandeling Haarlem. Injectables van Juvederm.

Botox behandelingen Haarlem

Veel voorkomende Botox® behandelingen zijn:

  • Frons
  • Voorhoofd
  • Overmatig zweten
  • Gummy smile
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwlift