Botox en Fillers in Haarlem

KRIS. skin improvement is een toonaangevende cosmetische kliniek voor Botox® en Injectables (fillers) in Haarlem. Onze gespecialiseerde cosmetisch arts, Arda Arduç, biedt professionele en veilige oplossingen om jouw natuurlijke schoonheid te behouden en te benadrukken.

Bezoek onze kliniek in het centrum van Haarlem voor een vrijblijvend consult en ontdek samen met ons cosmetisch arts de beste behandeling voor jou. Meer informatie vind je bij onze veelgestelde vragen over Botox of veelgestelde vragen over fillers.  

Waarom KRIS.

  • Gratis consult door ons cosmetisch arts
  • Ervaren en gecertificeerd in Botox® & Injectables
  • Veilige en effectieve behandelingen
  • Natuurlijke en langdurige resultaten
  • Klantgerichte service
  • Geen lange wachtlijsten

Bekijk hier de tarieven en boek je afspraak online.
Heb je vragen of wil je advies? Neem contact met ons op.

Arda Clinic is aangesloten bij de Geschillencommissie - en klachtenloket Zorg Algemeen.  botox haarlem

Botox en Fillers bij KRIS. in Haarlem I huidverbeteringssalon

Maak kennis met Cosmetisch arts Arda

Nadat drs. Arda Arduç in 2018 zijn studies biomedische wetenschappen en geneeskunde succesvol afrondde, is hij gestart als basisarts. Vervolgens volgde hij bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandeling (NIMEB) een aanvullende opleiding tot Botox- en injectables arts om zich verder te ontwikkelen in de wereld van de esthetiek.

Botox & Fillers reviews Haarlem

Botox© en Injectables bij KRIS.

  "Fijne behandeling prikjes voelde ik amper, en arda is super vriendelijk en professioneel. Geeft goed advies en stelt je op je gemak. En het resultaat is mooi en natuurlijk." - Charissa  


  "Arda is heel professioneel, neemt de tijd en geeft altijd eerlijk en passend advies. Heel tevreden!" - Marjolein

Mijn merken I Juvéderm

Juvéderm

Juvéderm facial fillers is de nummer één hyaluronzuur filler van de wereld. Ze maken gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.

Mijn merken I Botox

Botox® Cosmetics

Botox® Cosmetics is exclusief door de FDA goedgekeurd om matige tot ernstige fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. Het is het meest hoogwaardige merk op het gebied van injectables en heeft een minimale downtime.