Huidspecialist Haarlem

Ik, Kristi Riemens ben een erkend huidspecialist en huidtherapeute. Dat wil zeggen dat ik behandelingen aanbied speciaal gericht op huidverbetering. Ik heb een erkende en professionele salon aan de Koningstraat in Haarlem en leg je hier graag in de watten. Als huidspecialist richt ik mij op het behandelen van de beschadigde of aangedane huid die door een schoonheidsspecialist niet verder kan worden geholpen.

Zo behandel ik huidproblemen als littekens, acne(littekens), pigmentvlekken, lymfoedeem (vochtophoping), steelwratjes, huidveroudering, rosacea etc. Het doel van mijn huidbehandelingen is het wegnemen, verminderen of voorkomen van de klacht of huidaandoening.

 

Huidverbetering kliniek in Haarlem. Huidspecialist Huidbehandelingen, Huidtherapeut, Kristi Riemens, salon voor huidverbetering en huidverzorging. kristi riemens

Kennismaken?

Wees welkom en ontdek samen met mij de meest geschikte behandelingen om jouw huid de boost te geven om zijn natuurlijke schoonheid te tonen!

Gratis huid- en collageenscan van Observ520x en cellics, kristi riemens

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw in mijn salon? Dan doen we in principe altijd een uitgebreide huidscan van te voren. Tijdens deze intake bepaal ik door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandeling die het meest geschikt is voor jouw huid. Boek deze nu. 

Erkent huidspecialist in de regio

Huidspecialist & huidtherapeut Haarlem

De huid is ons grootste orgaan en reflecteert onze (on)gezonde leefstijl. De huid heeft behoefte aan goede verzorging om je op je mooist te laten stralen. Maar zeker ook wanneer het gaat om het behandelen van verschillende huidaandoeingen en huidproblemen kan ik je goed helpen. Denk aan huidaandoeningen als:

 • Acné;
 • Rosacea;
 • Jeuk;
 • (Seborroïsch) eczeem;
 • Lichtgevoeligheid;
 • Melasma;
 • Periorale dermatitis.

 

Verschil huidspecialist en dermatoloog

Als huidspecialist in Haarlem kan ik je doorverwijzen naar de dermatoloog. Een dermatoloog (huidarts) onderzoekt en behandelt mensen met een zieke of aangedane huid. Als huidspecialist behandel ik de gezonde gezichtshuid met eventuele huidproblemen zoals rosacea, couperose en littekentjes. 

Dermatologen behandelen aggresievere huidaandoeningen en -afwijkingen. De meest voorkomende huidaandoeningen die zij behandelen zijn eczeem, huidtumoren, psoriasis en brandwonden. Heb je een huidprobleem en weet je niet goed bij wie je moet zijn? Stuur mij een berichtje via Whatsapp. Ik help je graag verder. 

Gratis intake

Tijdens de intake doe ik een uitgebreide huid + collageenscan waarbij ik je huid grondig onderzoek, op basis hiervan bekijk ik welke behoeften je huid heeft. Als huidspecialiste heb ik ook een belangrijke functie bij het herkennen van huidkankerplekjes en kan ik je adviseren wanneer het nodig is om verdachte plekjes bij de arts te laten controleren.

 

 

Huidbehandelingen, huidverbetering kliniek Haarlem, huidspecialist, huidtherapeut Haarlem

Huidbehandelingen Haarlem

Voor effectieve huidverzorging en zichtbare huidverbetering.

 

Dé huidspecialist van Haarlem en omstreken

Ik volg trends en ontwikkeleingen op de voet en doe regelmatig cursussen en bijscholing om op de hoogte te blijven. Ik behandel jouw huid (problemen) altijd volgens de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Voor huidproblemen als acne, pigmentvlekken, couperose, bultjes & wratjes, littekens en huidverjonging ben je bij KRIS. aan het juiste adres. 

Wanneer naar een huidspecialist in Haarlem?

Als je last ervaart van diverse huidproblemen is het raadzaam om bij mij in de salon langs te komen. We doen dan een grondige huidanalyse waarbij ik direct zie waar je last van hebt en hoe we het kunnen verminderen/oplossen. 

Ook wanneer je je huid goed wil onderhouden en verzorgen ben je van harte welkom in de salon. Ik ben huidspecialist voor het gezicht, hals en decolleté en bied diverse huidbehandelingen aan met als doel:

 • Het verminderen van littekens;
 • Het natuurlijk verstrakken van de huid;
 • Huidveroudering tegen te gaan;
 • Huidaandoeningen te verminderen;
 • Het verminderen/wegnemen van acné;
 • Het verminderen van pigmentatie;
 • Een stralende huid.

Vergoedingen bij een huidspecialist in Haarlem

Huidbehandelingen kunnen mogelijk worden vergoed wanneer je aanvullend bent verzekerd voor huidtherapie. Behandelingen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld acné therapie, bindweefselmassage en lasertherapie.
Heb je twijfels of vragen? Stuur mij gerust een berichtje via Whatsapp, via de socials of via telefoon. 

 

 


huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem