Acne huid behandelen bij dé huidspecialist in Haarlem

Acné is een vervelende huidaandoening die je super onzeker kan maken. Als je denkt dat hier niks aan te doen is, dan heb ik goed nieuws. Ik heb zelf jarenlang last gehad van acné en ik weet dan ook precies hoe je je kunt voelen. Maar met de juiste behandeling, de juiste producten voor thuis en de juiste voeding is er echt iets aan te doen! 

Zo kan ik acné tot wel 90% verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen. Voordat ik een behandelplan voor je opstel, vind er eerst een uitgebreide huidscan plaats om de ernst en de oorzaak van de acné vast te stellen. Deze huidscan kun je online inplannen!

Goed om te weten: Ben je van plan je acné bij mij te laten behandelen? Dan kun je dit in veel gevallen vergoed krijgen via je aanvullende zorgverzekering. Neem gerust contact met mij op om te kijken of dit voor jou van toepassing is.

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I DrK Dermal Health

Dr K Dermal Health

Dr K behandelt huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid. Het merk baseert zich op recente wetenschappelijke onderzoeken naar de vele microbiotica die op onze huid leven. Door de gezonde microbiotica te voeden met prebiotica, ontstaat een probiotische werking. 

Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw bij KRIS. dan doen we in altijd een uitgebreide huidscan van tevoren. Tijdens deze intake bepalen we door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandelingmethode die het meest geschikt is voor jouw huid. Deze huidscan is gratis te boeken via de site.

Het behandelen van de acné huid vereist maatwerk

Acné huid behandelen

Acné is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij de mens. We kennen het vooral van mensen in de pubertijd. Maar ook zeker na de pubertijd kun je hier last van krijgen. Het is daarom heel belangrijk om te kijken naar de oorzaak van acné. Het gaat namelijk niet vanzelf over. Ik doe altijd voorafgaand aan de behandeling van acné een uitgebreide intake en huidscan. Tijdens deze intake kunnen we de oorzaak achterhalen en van daaruit stel ik een behandelplan op.

Het behandelen van de acné huid vereist maatwerk. Hier is geen standaard behandeling voor. Dit omdat de aard van acné per persoon heel verschillend kan zijn. Acné waarbij bijvoorbeeld vooral mee-eters zichtbaar zijn vereist een andere aanpak dan acné met diepe ontstekingen.

Acné behandelplan

Afhankelijk van de ernst van de acné wordt een behandeltraject opgesteld. Dit is meestal een traject van een half jaar tot een jaar. Hierbij breng ik de huid tot rust door middel van zuurstofbehandelingen en verminder ik de ontstekingen. Ook zorg ik ervoor dat er zo min mogelijk littekenvorming ontstaat en kijken we samen kritisch naar voeding.

Ik werk in mijn huidkliniek alleen met hoogstaande producten die bewezen effectief zijn in de behandeling van acné. Zo werk ik veel met het merk Dr K Dermal Health. Dr K staat in de wetenschap bekend als pionier voor huidverbetering. Het is een dermatologisch pre- en pro-biotisch en is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren, zoals acné.

 

Acné littekens behandelen

Heb jij littekens overgehouden aan acné? Dan kan ik deze goed behandelen. Afhankelijk van de aard van het littekenweefsel maak ik een behandeltraject op maat. Zo kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld mesotherapie, laser, peelings, SkinPen of combinaties. Zit je al in behandeltraject bij KRIS? Dan zorg ik er altijd voor dat littekenvorming zo veel als mogelijk wordt voorkomen.

Plan je gratis huidscan om te kijken hoe we jouw huidprobleem of huidaandoeningen het best kunnen gaan behandelen. Ik breng met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld. Zo heb ik een helder en goed beeld van jouw huidconditie waar ik de behandelingen op zal afstellen.


huidspecialist Haarlem, acné huid behandelen Haarlem, Huidkliniek Haarlem