huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem

Wil je je huid zo goed mogelijk verzorgen en tegelijkertijd zichtbaar verbeteren? Dan zit je goed bij mij in de salon. 
Met mijn verschillende huidbehandelingen zet ik echt in op huidverbetering en verminder ik huidproblemen en huidaandoeningen tot wel 90%.

Door middel van natuurlijke inrediënten en actieve werkstoffen geef ik de huid de behandeling die ze op dat moment nodig heeft. Dit doe ik op basis van een uitgebreide huidanalyse, de zogenoemende huid + collageenscan. Met de OBSERV 520X breng ik met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities al jouw huidkenmerken haarscherp in kaart. Zo zie ik precies welke huidbehandeling het best aansluit bij de behoeftes van jouw huid. 

Huidbehandelingen op maat in Haarlem

Vrijwel iedere huidbehandeling die ik doe is personaliseerd en op maat. Ik bepaal namelijk zowel de actieve werkstoffen per cliënt als de dosering van deze werkstoffen. Maar ook de behandelroutine stem ik helemaal af op maat. Immers is ieder huid anders, reageert deze anders en heeft deze andere behoeftes. 

 

 

Mijn merken die ik gebruik bij mijn huidbehandelingen in mijn huidverbeteringskliniek in Haarlem I DrK Dermal Health

Dr K Dermal Health

Dr K behandelt huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid. Het merk baseert zich op recente wetenschappelijke onderzoeken naar de vele microbiotica die op onze huid leven. Door de gezonde microbiotica te voeden met prebiotica, ontstaat een probiotische werking. 

Gratis huid- en collageenscan voor huidaandoeningen behandelen

Gratis Huid + Collageenscan

Ben je nieuw bij KRIS. dan doen we in altijd een uitgebreide huidscan van tevoren. Tijdens deze intake bepalen we door middel van de OBSERV 520X jouw huidcondititie en haar natuurlijke collageenaanmaak. Aan de hand daarvan kiezen we de behandelingmethode die het meest geschikt is voor jouw huid. Deze huidscan is gratis te boeken via de site.

Voor effectieve huidverzorging en zichtbare huidverbetering

Als gediplomeerd huidspecialist help ik je graag om je huid op een natuurlijke manier te laten stralen. Naast mijn huidbehandelingen kun je bij mij ook terecht voor producten om thuis je huid mee te verzorgen en advies over bijvoorbeeld voedingssupplementen. 

 

Welke huidbehandeling is voor mij het meest geschikt?

Voordat ik begin met behandelen, vind er een een uitgebreide huidanalyse en huidscan plaats. Hierbij ga ik onder andere na hoeveel collageen je huid bevat, of er sprake is van eventuele huidaandoeningen en of je last hebt van specifieke huidproblemen. Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk behandelplan en adviseer ik je over de meeste geschikte huidbehandeling voor jou.  

 

Huidbehandelingen tegen huidveroudering

Al mijn huidbehandelingen vertragen huidveroudering en werken goed voor anti-aging. Wil je gericht huidveroudering en huidverslapping tegengaan? Kies dan voor één van onderstaande huidbehandelingen. Deze zijn zowel als losse behandeling te boeken als in kuurvorm. 

Huidbehandelingen tegen acne

Ik als huidspecialist doe een uitgebreide huidanalyse en ik bespreek jouw huidige routine op het gebied van huidverzorging. Op basis van jouw huidomstandigheden stel ik een behandelplan op om acne onder controle te krijgen en huidbeschadiging (zoals littekens) zoveel mogelijk te voorkomen. Ook aandoeningen die op acne lijken, zoals dermatitis perioralis (clownseczeem) zijn goed te behandelen.

Huidbehandelingen in Haarlem voor de "probleemhuid"

Mensen met een gevoelige huid ervaren hun huid al snel als probleemhuid. Want heb je een (over)gevoelige huid, heb je snel last van (allergische) reacties na het gebruik van cosmetica met bijvoorbeeld alcohol of parfum. De mate van de reactie van de huid kan snel als "probleem" worden ervaren. Een reactie van de gevoelige huid kan zich uiten als:

  • rode bultjes
  • rode vlekjes
  • kleine puistjes
  • droogheid
  • schilfertjes
  • jeuk, branderigheid of een trekkerig gevoel.

De huidbehandelingen die ik geef in mijn salon stem ik helemaal af op de mate van gevoeligheid van jouw huid. Door de uitgebreide huidscan en huidanalyse weet ik precies met welke productsamenstellingen ik je moet behandelen. 

Huidbehandelingen in Haarlem

Kom langs bij dé huidverbetering kliniek in Haarlem. Samen met jou bepaal ik je wensen en gaan we voor maximaal resultaat. 
Ben je nieuw bij mij in de salon? Dan doen we eerst een intake en een uitgebreide huidscan (gratis). Deze afspraak kun je gemakkelijk online inplannen. Heb je vragen? Stel deze gerust via de e-mail, WhatsApp of DM via instagram 

 


huidspecialist Haarlem, huidbehandelingen Haarlem, Huidkliniek Haarlem