Straal van binnen en van buiten met Botox®

Botox behandelingen in Haarlem

Wil je graag je rimpels verminderen of erger je je aan kraaienpootjes of fronsrimpels? Dan biedt een Botox® behandeling bij KRIS. in Haarlem dé oplossing voor jou! Laat fijne lijntjes veilig verminderen met onze professionele Botox® behandeling en bereik een natuurlijk resultaat, zodat niemand ziet dat je behandeld bent.

Botox® is een geregistreerde merknaam en staat ook wel bekend als botulinetoxine. Het is een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum. Het wordt gebruikt om gezichtsspieren te ontspannen voor zowel cosmetische als medische doeleinden. Zo kan het fijne lijntjes en rimpels tijdelijk verminderen, maar ook helpen bij migraine, overmatig zweten (hyperhidrose) of spierproblemen.

Een Botox® behandeling in onze salon in Haarlem is een veilige behandeling met tijdelijke effecten, waarbij de behandelde spieren zich volledig herstellen na enkele maanden. Botox® wordt met dunne naaldjes in de huid geïnjecteerd. De behandeling duurt niet meer dan 20 minuten en wordt meestal als niet pijnlijk ervaren. Het optimale effect van de botox behandeling is zichtbaar na 2 weken, en de resultaten houden gemiddeld 4 maanden aan.

Botox en Fillers bij KRIS. in Haarlem I huidverbeteringssalon

Maak kennis met Cosmetisch arts Arda

Nadat drs. Arda Arduç in 2018 zijn studies biomedische wetenschappen en geneeskunde succesvol afrondde, is hij gestart als basisarts. Vervolgens volgde hij bij het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandeling (NIMEB) een aanvullende opleiding tot Botox- en injectables arts om zich verder te ontwikkelen in de wereld van de esthetiek.

Botox en Injectables Haarlem. KRIS. skin improvement

Profhilo

De Profhilo behandeling is een behandeling tegen huidverslapping. Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling.

Veelgestelde vragen

Wil je op een veilige en natuurlijke manier rimpels verminderen en er uitgerust en ontspannen uitzien, zonder een operatie? Bij KRIS. in Haarlem ben je aan het juiste adres voor natuurlijke botox behandelingen. Onze behandelingen zijn niet alleen gericht op het verminderen van rimpels, maar kunnen ook helpen bij overmatig transpireren, hoofdpijnklachten en knarsetanden. Onze deskundige professional zorgt ervoor dat je er weer fris, uitgerust en jonger uitziet, zonder dat je mimiek in je gezicht verandert.

Voor de behandelingen wordt er uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten van Botox®.

Wat is het verschil tussen Botox® en fillers?

Naast een Botox® behandeling kun je bij KRIS. in Haarlem ook terecht voor een filler behandeling. Fillers en Botox® zijn populaire cosmetische behandelingen maar werken op verschillende manieren.

Botox® (een natuurlijk eiwit) ontspant de spieren en wordt vaak gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Denk aan kraaienpootjes rond de ogen, fronslijnen op het voorhoofd en rimpels tussen de wenkbrauwen. Botox® blokkeert de zenuwsignalen naar de spieren waardoor ze ontspannen en de rimpels minder zichtbaar worden.

Fillers worden gebruikt om volume toe te voegen aan bepaalde gebieden, zoals lippen of wangen. Het kan ook gebruikt worden om diepere (statische) rimpels op te vullen. Lees hier meer over fillers in Haarlem.

Ben je op zoek naar de juiste behandeling om jouw specifieke probleemgebied aan te pakken? Bij KRIS. in Haarlem helpen we je graag de beste keuze te maken tussen Botox® en fillers.

Tijdens een gratis intakegesprek met onze ervaren specialist, Arda, kunnen we bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jouw wensen en het gewenste resultaat. Plan vandaag nog vrijblijvend een intakegesprek in via de afsprakenmodule en ontdek hoe we je kunnen helpen bij KRIS. Skin Improvement in Haarlem.

Behandelingen met Botox®

Wil je een frisse uitstraling en overweeg je daarvoor een botox behandeling in Haarlem? Bij KRIS. kunnen we je goed helpen. Onze cosmetisch arts Arda is gespecialiseerd in behandelingen met Botox® en fillers om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

De prijs van Botox wordt bepaald aan de hand van het aantal zones die worden behandeld. Bekijk hier de prijzen en tarieven.

filler en botox behandeling Haarlem. Injectables van Juvederm.

Botox behandelingen Haarlem

Veel voorkomende Botox® behandelingen zijn:

 • Frons
 • Voorhoofd
 • Overmatig zweten
 • Gummy smile
 • Kraaienpootjes
 • Wenkbrauwlift

Intake Botox en Fillers in de huidkliniek Haarlem

Plan een vrijblijvende intake

Cosmetische Arts Arda beantwoordt graag al jouw vragen en adviseert je over een behandeling met Botox of fillers. Je kunt een gratis intake inplannen via de afsprakenmodule. 

Veelgestelde vragen over Botox
 
Wat zijn de meest voorkomende Botox® behandelingen?

De meest voorkomende Botox® behandelingen bij KRIS. in Haarlem zijn:

 • Fronsrimpels: Verticale lijnen tussen de wenkbrauwen, ook wel de "fronslijnen" genoemd.
 • Kraaienpootjes: Rimpels rond de ogen die ontstaan door lachen en glimlachen.
 • Voorhoofdslijnen: Horizontale lijnen op het voorhoofd die ontstaan door expressie en het optrekken van de wenkbrauwen.
 • Wenkbrauwlift: Botox kan gebruikt worden om de wenkbrauwen lichtjes op te tillen en een jeugdiger uiterlijk te creëren.
 • Gummy smile: Overmatig zichtbaar tandvlees bij het glimlachen kan verminderd worden met Botox.
 • Afhangende mondhoeken: Ontspan de spiertjes die de mondhoeken in gewone gezichtsmimiek naar beneden trekken.  
 • Overmatig zweten: Blokkeer de zenuwen die de zweetklieren aansturen en voorkom zweten onder de oksels.

Het is belangrijk om op te merken dat deze behandelingen algemene voorbeelden zijn en dat de exacte behandeling en gebieden kunnen variëren op basis van individuele behoeften en wensen van de cliënt.

Hoe lang duurt een typische Botox-behandeling bij KRIS. in Haarlem?

Een behandeling met Botox® in Haarlem duurt niet langer dan 20 minuten. De duur kan variëren afhankelijk van het aantal injectiepunten en het te behandelen gebied. Onze specialist zal de te behandelen gebieden beoordelen, de injectiepunten bepalen en de Botox-injecties nauwkeurig toedienen. Na de behandeling kun je meestal direct je normale activiteiten hervatten, omdat er geen hersteltijd nodig is.  

Hoe lang duurt het voordat de resultaten van een Botox-behandeling zichtbaar zijn?

De resultaten van een Botox®-behandeling zijn meestal niet direct zichtbaar. Het duurt meestal enkele dagen tot maximaal twee weken voordat je de volledige effecten van de behandeling kunt waarnemen. Dit komt doordat Botox® tijd nodig heeft om in te werken op de spieren en de zenuwsignalen te blokkeren die de spieractiviteit veroorzaken. Na verloop van tijd zul je merken dat de spieren ontspannen en dat de rimpels en lijntjes geleidelijk verminderen.

Hoelang blijven de resultaten van een Botox-behandeling behouden?

De resultaten van een Botox® behandeling in Haarlem blijven gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Na deze periode begint de spieractiviteit geleidelijk aan te herstellen en kunnen rimpels en lijntjes weer verschijnen. Om de resultaten langer te behouden, is het aanbevolen om terug te keren voor herhaalbehandelingen. De frequentie hiervan varieert, maar meestal wordt elke drie tot zes maanden een opfrisbehandeling geadviseerd. Houd er echter rekening mee dat de duur van de resultaten individueel kan verschillen. Het is raadzaam om een afspraak te maken bij KRIS. in Haarlem voor een persoonlijk consult en een nauwkeurige inschatting van de duur van de resultaten in jouw specifieke situatie.

Zijn er alternatieven voor Botox®?

Bij KRIS. in Haarlem bieden we diverse alternatieven voor botox. Wil jij bijvoorbeeld beginnen met Botox, maar vind je dit een grote stap? Kies dan voor Babybotox! Er wordt dan minder vloeistof ingespoten, waardoor de spieren niet volledig worden platgelegd. Daarnaast kun je ook kiezen voor fillers, lees er hier meer informatie over. Plan een gratis intakegesprek in om erachter te komen wat past bij jouw gewenste resultaat.

Hoe werkt Botox®?

Botox is een cosmetisch injecteerbaar medicijn dat wordt gebruikt om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Het is gemaakt van een verdunde vorm van botulinumtoxine, een eiwit dat de spieren tijdelijk verlamt. Botox werkt door de zenuwsignalen naar de spieren te blokkeren, waardoor de spieren ontspannen en de overliggende huid gladder wordt.

Bij KRIS. Skin Improvement bieden we veilige en professionele botox-behandelingen in Haarlem. Door de juiste hoeveelheid botox in specifieke spieren te injecteren worden ongewenste rimpels verzacht en een jeugdiger uitstraling bevorderd. De procedure is relatief snel en vrijwel pijnloos, met minimale bijwerkingen. Kom vandaag nog langs bij onze kliniek in Haarlem voor een vrijblijvend consult over een botox behandeling.

Is Botox® ook geschikt voor mannen?

Jazeker! Bij KRIS. in Haarlem behandelen we ook gewoon mannen met Botox, zodat zij hun jonge en frisse uiterlijk kunnen behouden of tegen medische klachten als overmatig zweten, migraine en tandenknarsen.

Is Botox® veilig?

Jazeker! Botox® is een veilig geneesmiddel dat al meer dan 30 jaar wordt gebruikt. Het wordt gebruikt voor zowel cosmetische als medische doeleinden. Heb jij vragen over de behandelingen? Stuur mij dan een bericht of plan een vrijblijvend adviesgesprek in via de website!

Waarom wordt een Botox® behandeling van alleen het voorhoofd soms afgeraden?

Een behandeling van alleen het voorhoofd kan soms leiden tot een zwaar gevoel op de wenkbrauwen. Door de fronsregio mee te behandelen, zorg je ervoor dat de wenkbrauwen niet te zwaar gaan aanvoelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Botox in Haarlem? Neem vrijblijvend contact op.

Ik ben opzoek naar een Botox behandeling in regio Haarlem, kan dat hier?

Jazeker, dan ben je bij KRIS. aan het juiste adres! Cosmetisch arts Arda kan je begeleiden in het hele proces, als je bijvoorbeeld niet zo goed weet wat je wilt. Plan een gratis en vrijblijvend consult in en ontdek de mogelijkheden van een Botox behandeling bij KRIS. in Haarlem. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult over Botox in Haarlem

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen met Botox®? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij KRIS. in Haarlem. Onze ervaren cosmetisch arts, Arda, staat klaar om je te adviseren en al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek de mogelijkheden van Botox® en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak in Haarlem.

ARDA clinics (BIG, registratienummer: 59925114601)


Botox en filler behandelingen in Haarlem, Huidkliniek Haarlem