Collageen draadlifting

Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

Collageen draadlifting - lokale behandeling

Lokale behandeling

45 minuten — Ik werk met de originele DSV-Line collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - gelaat

Gelaat

60 minuten — Ik werk met de originele DSV-Line collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - gelaat + hals

Gelaat + hals

75 minuten — Ik werk met de originele DSV-Line collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - gelaat + hals + decolleté

Gelaat + hals + decolleté

90 minuten — Ik werk met de originele DSV-Line Collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - handen

Handen

45 minuten — Ik werk met de originele DSV-Line Collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.