Collageen draadlifting

Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruiken we bij KRIS. speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Hiermee worden verbluffende resulaten behaald.

Collageen draadlifiting kan worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

Boek je afspraak online of neem contact op met het team van KRIS. voor meer informatie of advies.

Collageen draadlifting - lokale behandeling

Lokale behandeling

45 minuten — Bij KRIS. werken we met de originele DSV-Line collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - gelaat

Gelaat

60 minuten — Bij KRIS. werken we met de originele DSV-Line collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - gelaat + hals

Gelaat + hals

75 minuten — Bij KRIS. werken we met de originele DSV-Line collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - gelaat + hals + decolleté

Gelaat + hals + decolleté

90 minuten — Bij KRIS. werken we met de originele DSV-Line Collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Collageen draadlifting - handen

Handen

45 minuten — Bij KRIS. werken we met de originele DSV-Line Collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-Line collageendraad behandeling gebruik ik speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. Deze kunnen worden toegepast bij de rimpels op het gelaat, hals, decolleté en de handen. Dit gebeurt zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gelaat maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. *Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.