Vacature voor Receptioniste bij KRIS.

KRIS. skin improvement in Haarlem is op zoek naar een enthousiaste receptionist! (uren in overleg)
Wil jij ervaring opdoen in het leukste team van Haarlem? Dan is deze functie je wellicht op het lijf geschreven.


WAT GA JE DOEN?
In de rol van receptionist ben jij het plantalent van ons team. De agenda kent voor jou geen geheimen en dankzij jouw planning wordt de dag optimaal ingedeeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor clienten en hierdoor het gezicht van de salon. Je werkt nauw samen met de rest van het team, zodat we betere zorg aan de clienten kunnen geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Daarnaast is het jouw taak om de clienten te informeren over het gehele producten- en dienstenpakket van KRIS. skin improvement.


Lees verder ⬇️

Kris.skin improvement, huidspecialist Haarlem

OVER KRIS.

KRIS. skin improvement is een ambitieuze kliniek in Haarlem waarin gewerkt wordt volgens de nieuwste bewezen technieken op het gebied van huidverbetering. Het team bestaat uit hoogwaardige huidspecialisten die samen een totaalaanpak bieden. Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid.

Kom werken bij dé salon voor huidverbetering.

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT?
• Je bent stressbestendig; ook tijdens drukke momenten houd jij je hoofd koel. Je bent geduldig en vriendelijk en vindt het leuk om contact met clienten te hebben;
• Je hebt affiniteit met huidverbetering;
• Je bent georganiseerd en ambitieus en streeft altijd naar het best mogelijke resultaat;
• Jouw belangrijkste persoonskenmerken zijn sociaal, gastgericht, representatief en flexibel voor wat betreft inzetbaarheid;
• Je aarzelt niet om gebruik te maken van je commerciële verkooptechnieken;
• Je bent woonachtig in Haarlem of omgeving.


WAT BIEDEN WE JOU
Wij bieden een mooie functie aan met doorgroeimogelijkheden in een enthousiast team. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast zul je regelmatig trainingen volgen.

SOLLICITEREN
Spreekt de functie van receptioniste je aan? Mail je cv en motivatie naar: info@krisskinimprovement.com. Heb je nog vragen over KRIS. skin improvement of over de vacature, bel ons gerust. op 023 212 3100.

(einde vacature)