Vacature voor Bodyspecialist bij KRIS.

KRIS. skin improvement in Haarlem is op zoek naar een enthousiaste bodyspecialist!
Wil jij ervaring opdoen als bodyspecialist in het leukste team van Haarlem? Dan is deze functie je wellicht op het lijf geschreven!

WAT GA JE DOEN?
In de rol van bodyspecialist voer je lichaam verbeterende behandelingen uit en stel jij voor jouw cliënten een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op.

Lees verder ⬇️

Kris.skin improvement, huidspecialist Haarlem

OVER KRIS.

KRIS. skin improvement is een ambitieuze kliniek in Haarlem waarin gewerkt wordt volgens de nieuwste bewezen technieken op het gebied van huidverbetering. Het team bestaat uit hoogwaardige huidspecialisten die samen een totaalaanpak bieden. Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid.

Kom werken bij dé salon voor huidverbetering.

De behandelingen die je zult gaan uitvoeren zijn bindweefselmassage en lymfedrainage. Daarnaast is het jouw taak om de cliënt optimaal te begeleiden en informeer je jouw cliënten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket van KRIS. skin improvement.


WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT?
• Je hebt een diploma bindweefsel/lymfedrainage op zak;
• Je bent georganiseerd en ambitieus en streeft altijd naar het best mogelijke resultaat;
• Jouw belangrijkste persoonskenmerken zijn sociaal, gastgericht, representatief en flexibel voor wat betreft inzetbaarheid;
• Je aarzelt niet om gebruik te maken van je commerciële verkooptechnieken;
• Je bent woonachtig in Haarlem of omgeving.


WAT BIEDEN WE JOU
Wij bieden een mooie functie aan met doorgroeimogelijkheden in een enthousiast team. Je krijgt de kans om dagelijks met de meest innovatieve behandelingen en producten te werken en jezelf verder te ontwikkelen als bodyspecialist. Daarnaast zul je regelmatig trainingen volgen.

SOLLICITEREN
Spreekt de functie van bodyspecialist je aan? Mail je cv en motivatie naar: info@krisskinimprovement.com. Heb je nog vragen over KRIS. skin improvement of over de vacature, bel ons gerust. Ons telefoonnummer is: +31 23 212 3100.