Infusion bij KRIS.

Nieuw bij KRIS. Een revolutionaire skinbooster-behandeling zonder prikjes. 

Infusion verbetert de algehele huidconditie. Met onder andere vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur worden je huidcellen  gevoed en de collageen- en elastine aanmaak gestimuleerd. Het gaat effectief huidveroudering tegen en geeft je huid een boost. 

Boek je afspraak online of neem contact op met het team van KRIS. voor meer informatie of advies.

KRIS. skin improvement | huidbehandelingen Haarlem | Infusion mesotherapie

Infusion - mesotherapie 2.0

Infuzion® System is de perfecte behandeling voor cliënten die bang zijn voor naalden of als aanvullende glowbooster behandeling op je injectables voor langdurige resultaten en een perfect stralende huid. Het geeft de huid meer volume, verbetert de hydratatie van binnenuit, herstelt verloren volume en optimaliseert contouring met behulp van de kracht van galvanische stroom. 

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, mesotherapie

Mesotherapie - gelaat + hals

45 minuten — Mesotherapie is een skinbooster voor het gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een gedehydrateerde, verouderde huid met veel volumeverlies en/of oppervlakkige rimpels. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

KRIS. skin improvement

Gecertificeerde salon

KRIS. skin improvement is gecertifiseerd in het uitvoeren van mesotherapie.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Mesotherapie ogen, eyes

Mesotherapie - eyes

30 minuten — Mesotherapie eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.