Hifu ultra skin tightening

Wil je graag een verslapte huid strakker maken zonder facelift bij de chirurg? Kies dan voor mijn Hifu behandeling. Met deze technologie maak ik op natuurlijke wijze de huid strakker. De gepattenteerde technologie dringt tot het diepste van de cellen door en stimuleert hier de aanmaak van collageen. Hierdoor zal je huid van nature zichzelf gaan verstevigen en maak je korte metten met een slappe of uitgerekte huid. 

Voor het beste resultaat heb je meerdere behandelingen nodig (kuurvorm). Ik bepaal graag samen met jou hoeveel behandelingen je nodig hebt. 

 

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Hifu ultra skin tightening gelaat + hals

Hifu gelaat + hals

60 minuten — De Innovatieve, veilige, niet chirurgische facelift en huidverstrakking die word gebruikt om de losse huid van het ondergezicht en de hals te verminderen. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.

Huidverbetering, huidbehandeling, Haarlem, gezichtsbehandeling, Hifu ultra skin tightening decolleté, hifu behandeling

Hifu decolleté

60 minuten — De Innovatieve, veilige, niet chirurgische facelift en huidverstrakking die word gebruikt om de losse huid van het decolleté te verminderen. Deze behandeling is het beste in kuurvorm. Let op: Alleen in te plannen na een gratis huidscan.